همیشه یکی از مهمترین سوالات بیماران، در رابطه با هزینه درمان است. در ادامه این صفحه به بررسی هزینه جراحی یا درمان فیستول با لیزر می پردازیم و به تمامی سوالات شما در مورد هزینه پاسخ خواهیم داد.


هزینه عمل فیستول با لیزر
فیستول بیماری پیچیده ای است، هر چقدر درمان این بیماری را به تاخیر بیندازید، عفونت گسترش پیدا کرده و تعداد مسیر های فیستول هم بیشتر میشود که در این صورت نه تنها عوارض مختلف این بیماری را تجربه خواهید کرد بلکه، مجبور به پرداخت هزینه ی بیشتری بابت درمان هستید.

برای از بین بردن مسیر فیستول، بهترین روش سریع و قطعی لیزر است. در این روش نور لیزر جایگزین چاقوی جراحی شده و آسیب ها و عوارض بعدی جراحی سنتی را به طور کامل حذف کرده است. در ضمن این درمان سرپایی است و بدون درد یا خونریزی انجام میشود.
هزینه جراحی فیستول در بیمارستان خصوصی
جراحی سنتی فیستول (ایجاد برش در مسیر فیستول و تخلیه عفونت) هزینه های سرسام آوری دارد. برای انجام این جراحی باید بیمار داروی بیهوشی دریافت کند که این مسئله نه تنها برای سلامتی مضر است، بلکه به شدت بر افزایش هزینه ها اثر گذار خواهد بود.

از طرفی برای عمل فیستول در بیمارستان خصوصی باید حداقل یکی دو روزی را بستری شوید، که این خود هزینه های گزافی به دنبال دارد.

تعیین میزان دقیق هزینه عمل جراحی فیستول امکان پذیر نیست. فاکتور های نظیر دستمزد دریافتی پزشک، هزینه دریافتی بیمارستان و اتاق عمل و تعداد شب هایی که در بیمارستان بستری میشوید و ….بر میزان این هزینه اثرگذار و می توانند آن را افزایش دهند.

مقایسه هزینه لیزر و جراحی سنتی فیستول
لیزر درمانی از تمامی جهت از جمله هزینه، نسبت به جراحی سنتی برتری دارد. هزینه جراحی سنتی گاهاً تا چندین برابر از هزینه درمان فیستول با لیزر بیشتر میشود، علت این موضوع موارد زیر است:

برای جراحی سنتی نیاز به بستری در بیمارستان است در حالی که لیزر سرپایی و در کمتر از نیم ساعت انجام میشود.
برای جراحی سنتی باید از داروی گران قیمت و مضر بیهوشی استفاده شود، ولی لیزر با استفاده از بی حسی موضعی قابل انجام است.
لیز دوره نقاهت نداشته و از فردای روز عمل می توانید به کار های روزمره خود برسید. در حالی که جراحی سنتی به چندین هفته استراحت در منزل و مرخصی نیاز دارد.
لیزر روش قطعی تنها در یک جلسه انجام میشود. در حالی که جراحی سنتی معمولاً همراه با دیگر روشها بوده و در صورت موفقیت آمیز نبودن بیمار ناچار به تکرار درمان است.